За Авторско

НАШАТА КОПИРАЙТИНГ ФИЛОСОФИЯ

Предлагаме Ви копирайтинг, с който да полетите! Да полетите на крилете на точните думи. Какъв ще да е този копирайтинг сигурно се питате. Това е копирайтинг, притежаващ 3 ключови характеристики.

Автентичност

Държим на авторското съдържание – това и Ви предлагаме. Ако поръчате копирайтинг при нас, ще получите текстове, плод изцяло на новородена човешка мисъл. Нашият копирайтинг е едно вълнуващо и вдъхновено търсене на нови съчетания от думи, нови асоциации, ново звучене, нов поглед към съответната тема. Всеки процес на писане за нас е воден от неудържим стремеж към авторското съдържание, авторско съдържание, което не може да бъде подминато просто така, авторско съдържание, с което ще изпъкнете по характерен, интелигентен, различен и симпатичен начин.

Прагматичност

За Вас са важни резултатите от копирайтинга. Знаем това и се стремим да работим, почитайки най-важните измерители на копирайтинг резултата – точно формулирани и предадени послания, кристална яснота на текста, удобна за четене и осмисляне структура, предизвикване на интерес у читателите, стимулиране на действие, позициониране по зададени ключови думи и изрази, оптимална дължина, уникалност на текста,….Разчитайте, че няма да се отделим и на дума от истински работещите копирайтинг принципи и от параметрите на работещия текст. Чрез ефектно съчетаване на креативност и прагматичност, създаваме авторски текстове, които вежливо и с вкус връчват подхдящото съдржание на читателя.

SEO копирайтинг

Това днес е особено важно за Вашия успех, затова го отделяме специално. Предлагаме Ви  копирайтинг, който освен ума и сърцето на читателите, печели и вниманието на търсещите машини. Знаем как да пишем така, че да получите едновременно одобрителното кимване на читателите и така необходимото днес индексиране на търсещите машини.