Бранд концепцията е открита. Как действаме нататък?

By in
332
Бранд концепцията е открита. Как действаме нататък?

Една тайна?

То не е точно тайна това.

По-скоро често забравяна аксиома.

Откриването не е мигновена поява на търсенето – а резултат от процес на търсене.

Прозрението не е резултат от внезапно пламнала искра – а от процес, водещ до избухване.

Трупаш, трупаш и накрая… Бум. Откриваш решението. Пламва идеята.

Е това е.

Съответно е логично, че каквото и както си натрупвал, такава ще е идеята, нали?

Тук внимавайте.

Когато става дума за рекламна идея, за идея, касаеща Вашия бизнес, трябва да разчитате на качествен процес на натрупване. Само така от бранд концепцията ще се роди устойчиво развитие на проекта.

Е това е…

Планирано развитие на онлайн бизнес

Комбинация от действеност и концептуалност трябва на всяко рекламно представяне. И въобще на всяко представяне на пазара.

Не става нито просто с резки и хаотични движения.

Нито с потъване в абстрактни теории.

И двете водят просто до едно безидейно, самоцелно, неефективно създаване на съдържание.

Как се отнася това към обезпечаването на точните копирайтинг услуги за онлайн магазина?

  • Необходимо е специално открояване на цялото предложение, което Вашият онлайн бизнес отправя. Не става само с натрупване на продукти в отделните категории. Разбирате, нали? Продукти в онлайн магазин всеки може да качва, стига да научи спецификата на съответния управленски панел. Което не е кой знае каква философия. Въпросът е да (си) отговорите ЗАЩО човек е адекватно да обърне внимание точно на Вашето предложение.
  • Ееех ако само с внимание ставаше… След като го спечелите, трябва да спечелите и нещо мноооого по-съществено. Доверието. Обаче внимавайте. Не става просто като заявите, че сте „компания на 1000 години“, че „сте професионалисти“ и че имате „велики експерти“. Хората, които Ви говорят как трябвало да спечелите доверието на клиентите си, често цитират „331 страница от учебника по PR“ и накрая може да Ви предложат просто помпозни заявления. Доверие обаче се печели, когато копирайтърът е в състояние да улови същественото в бизнеса и за пазара.
  • А същественото… Същественото изисква специално открояване. Открояване на ценността, заложена в бизнеса и на начините, по които компанията я създава и предоставя. А това си изисква солидна икономическа подготовка и творчески капитал.
  • Защото истински планираното бранд развитие води до един основен, отчетлив резултат – ПОЧЕРК. Ако в рекламните текстове на сайта не се откроява категоричен почерк, значи всъщност не плащате за копирайтинг услуги. Плащате за създаване на онлайн съдържание. Почеркът е продукт на цялостен и продължителен процес на планиране. На обмисляне на пазара и бизнеса. В копирайтинг стратегията за онлайн магазина той трябва да бълбука, да клокочи в енергията на всяко представяне. На всяко представяне на продукт, услуга, кампания, съвет към онлайн потребителите. Ето тогава сте поръчали, платили и ползвали автентични копирайтинг услуги.

Помнете: Копирайтинг е, когато се открива работещо прозрениe. Другото, различното е създаване на съдържание. Разликата е драматична.

От реални продажби през онлайн магазина до ежемесечни плащания, само за да казвате, че имате онлайн магазин.

Кое избирате?

Решавайте и действаме нататък.