Един от най-успешните начини за постигане добри резултати в Google и за демонстриране на характер и постоянство пред потребителите

By in
1275
Един от най-успешните начини за постигане добри резултати в Google и за демонстриране на характер и постоянство пред потребителите

Определено си заслужава да тествате копирайтъра с 1-2 пробни статии, преди да направите голяма копирайтинг поръчка. Под пробни статии обаче, нямаме предвид безплатни статии – нямаме предвид дори и по-евтини статии. За да има обективен резултат от пробата, важните обстоятелства от сделката трябва да останат непроменени. А в случая най-важното обстоятелство е стимулът на копирайтъра.

Затова пробните статии не бива да са евтини статии. Естествено има някакъв резон в това да стимулирате копирайтъра да инвестира малко – като напише 1-2 статии на по-ниска цена -, преди да получи сериозна поръчка за копирайтинг. Но не забравяйте

ЧОВЕШКИЯ ФАКТОР!

Той променя начина, по който се правят сметки изцяло. Защото хората работят с различна ангажираност, срещу различни суми пари, а надеждата да стане в бъдеще изгодна сделка често е доста мътна.

Затова е много вероятно да сбъркате, изисквайки пробни статии, преди сериозна поръчка на копирайтинг услуги. А не си струва да рискувате, защото, заради конкуренцията, цените за копирайтинг са съвсем приемливи.

Нещо повече…

Често може да ви излезе по-изгодно, ако вместо да опипвате копирайтинг почвата с 1-2 статии, поръчате повече – ако се възползвате от абонаментите за копирайтинг. Винаги може да поискате от копирайтъра да ви прати първите няколко статии, за да ги прегледате и да прецените дали да продължите или да се откажете от абонамента. Освен това, отново заради конкуренцията, копирайтърите стават все по-гъвкави. Така например в Авторско може да поръчате Частичен копирайтинг абонамент и да плащате на части, проверявайки овреме качеството на текстовете.

Важното е, че, поръчвайки копирайтинг абонамент – просто казано повече статии –, получавате много неща, сред които основното е систематичността в работата. Защото работейки повече по дадена тема, всеки добър копирайтър вниква в нейната същност и разбира природата на връзките между отделните й аспекти.

А тези вникване и разбиране са двигателите на резултатното творчество.

Чрез вникването и разбирането връзките между аспектите на дадена тема, копирайтърът може да напипа все по-добри начини за развитие на корпоративния блог. С продължителната работа, той разбира за повече разновидности на търсенията на онлайн потребителите, за повече и по-характерни термини и изрази, с които текстовете да станат по-убедителни, за нови и недостатъчно усвоени от конкуренцията ключови думи и фрази и т. н.

Така, ако копирайтърът е добър и старателен, продължителната работа води до по-сериозни резултати за сайта. Тези резултати са най-вече плод на специфичното разбиране, което един съвестен и професионален копирайтър придобива за бизнеса и корпоративния блог и оттам на възможността за усъвършенстване на копирайтинг стратегията. Това може да се случи само в процеса на специфична работа, който е разгърнат в достатъчна степен. Което изисква време, анализи и натрупвания.

Но те се отплащат.

Защото качествените наслоявания водят до много по-големи и по-съществени промени от количествените. Google запомня сайта, защото той придобива все по-ярък и отчетлив характер, има собствен цвят и вдъхва специфично настроение. А за Вас, става все по-лесно да работите заедно с копирайтъра за онлайн развитието на бизнеса.

Всичко това, наред с естествената отстъпка при поръчка на повече статии, прави разнообразните оферти за копирайтинг абонамент особено изгодни.

Пробвайте. Планираната серия от публикации в сайта е един от най-успешните начини за постигане на добри резултати в Google и за демонстриране на характер и постоянство пред потребителите.