История за магнетичен копирайтинг

By in
1262
История за магнетичен копирайтинг

Когато можете, използвайте истории /case studies/ в копирайтинга. Ако историята е занимателна, тя щe донесе серия от ползи за вашия текст, сред които:

  • Читателят ще изгради ясна и ярка картина в главата си. Особено, ако текстът подчертава ясно ключовите детайли и е написан завладяващо
  • Читателят ще изгради перспектива, свързана с продукта/услугата/компанията в съзнанието си. Това означава, че по-лесно и естествено ще си представи какво се обещава в текста, какво ще стане, ако приеме тезите и пристъпи към действие. 
  • Посланията, заложени в текста, ще добият повече реалистичност – ще покажат, че продуктът/услугата реално върши работа. Това ще ги зареди с нова сила.
  • Добре разказаната история, включваща доволен клиент, ще създаде усещане за прозрачност и ще засили доверието у читателя. 

Естествено, всичко зависи от уменията за писане и от вътрешната убедителност на избраната история. Но ако те са налице, ако практиката ви е наситена с ярки и носещи послания истории, използвайте ги. Ще увеличите драстично магнетичността на текстовете в сайта си.

И най-хубавото е, че автоматично текстовете ще бъдат заредени с притегателната енергия на увлекателната история.

Е, все пак, един ефектен копирайтинг ще бъде от съществена полза. Той ще направи магнетичността на увлекателната история максимална.

Затова вие създайте историята, а на нас оставете копирайтинга. Поръчайте ни копирайтинг услуга.