Как продължава ефективната връзка с копирайтъра?

By in
1287
Как продължава ефективната връзка с копирайтъра?

Първоначалната проверка на копирайтъра е минала. Успешно. Той ви е предоставил текстове с ясни и мощни послания, интересна структура и интересен стил.

Има обаче още нещо… Нещо, което може да ви убеди докрай, че разчитате на наистина професионалист за текстовете на сайта.

Как да го откриете?

Ако вече работите с добър копирайтър, вгледайте се в текстовете, които ви е пратил. Не в един. Не в два.

Проучете поне три-четири текста. Ако копирайтърът е наистина добър и след напредване на проекта, е много вероятно видите логическа връзка в съдържанието и в структурата на текстовете.

На практика това означава, че копирайтърът се опитва да изгради общ стил на публикациите в сайта ви и смислени връзки между тях.

Следователно подхожда стратегически към онлайн съдържанието и може да ви помогне за цялостното развитие на сайта.

Това е копирайтър с цялостен поглед.

 

Какво да правите, ако го срещнете?

Говорете с него и се разберете за по-пълна поддръжка на сайта. Нека професионалният копирайтър прави и публикациите на Вашия сайт.

Малко е странно, но другите служители на компанията, а дори често и собствениците неглижират публикуването на готовите текстове. Не съобразяват къде да сложат линк, къде да подчертаят подзаглавие,  как да изведат важни акценти в текста или дори забравят да сложат булети, ако случайно копирането в съответния панел на сайта ги заличи.

Това обаче са неща, за които професионалният и съвестен копирайтър мисли. Той вече е направил логическите връзки в съдържанието, проучил е темата от много ъгли и има поне начална идея за свежа структура на онлайн съдържанието.

По тази причина той може да се заеме изцяло с него, създавайки публикациите директно в сайта ви. Така на практика се сдобивате с ценен кадър за бизнеса, без да наемате човек.

Съветваме ви да следите тези неща, да търсите сигналите за качество в копирайтинга и щом забележите стратегически подход в текстовете, да задълбочите връзката с копирайтъра.

Ще получите мултиплициране на позитивните ефекти за Вашия онлайн проект.

И понеже Авторско винаги подхождаме стратегически и винаги търсим сложните връзки в онлайн съдържанието, поначало предлагаме блог публикации  на клиентите си.

Поръчайте ни няколко статии за блога си, а щом се убедите в способностите ни, направо ни възложете стратегическо развитие на публикациите.

И онлайн проектът ви ще полети на крилете на точните думи.