Тематична статия

Тематична статия

Тематичната статия става все по-популярно средство в SEO копирайтинга.  Тя се харесва от търсещите машини, защото не е с директна рекламна насоченост и се смята за полезна за търсещите хора. Затова и линковете в такъв тип статии, често свързани с конкретна продуктова категория, са с добра SEO тежест. 

Можете да използвате тематичната статия за корпоративния си блог, за Facebook страницата си, за публикации с линк в различни блог платформи и формати. Само че, тематичната статия трябва да бъде написана по съответен начин, за да провокира интерес, за да бъде индексирана добре и за да бъде въобще публикувана. Предлагаме SEO копирайтинг, който произвежда тематични статии,  които ще родят търсените ефекти.

Срок за изготвяне – срокът, за написване на една тематична статия е различен всеки път. Той се определя от сложността на темата, от заетостта към момента и, разбира се, от Вашите желания и изисквания. Затова срокът се договаря при всяка поръчка на тематична статия. По принцип един стандартен срок за изготвяне на тематична статия е 2 дена.

16 лева за 200-300 думи
21 лева за 300-400 думи
27 лева за повече от 400 думи

За да поръчате тематична статия, пишете в контактната форма на сайта.