Представяне с визия

Представяне с визия

Правите кампания. Или участвате в такава. Нещо по-специално се случва. И искате да го съобщите. Да кажете на всички важни.

Да кажете, че сте там.

Че се развивате.

Че се получава интересно.

Че имате нещо специално да предложите.

С визия.

Естествено е да очаквате и ние да Ви предложим нещо специално. За повода.

Да покажем, че сме с Вас.

Че се адаптираме.

Че имаме план за напредване на Вашите рекламни послания онлайн, а и офлайн.

Е това е материал за размисъл – и представяне…

Представете се ефектно – и свежо

Очевидно просто да съобщите, че ще организирате това или че ще участвате в онова не е кой знае колко атрактивно.

Разбира се, винаги може да публикувате стандартна блог статия, в която да кажете на аудиторията какво смятате да правите. Но… не е достатъчно някакси. И сякаш сами не си вярвате, че организирате нещо по-различно.

Затова Авторско предлагаме по-специален материал за представяне на бранда в контекста на по-специалния повод.

Ето как ще съобщите авторски:

  • Създаваме материал, комбиниращ рекламен текст и дизайн.
  • Комбинацията събира текст и изображение в едно. Клиентите Ви поглеждат цялостно стилизирано рекламно послание.
  • Текстът е в рамките на изображението. Допълва представения обект, обяснява го, даже си говори с него, чрез специално подбрани шрифт, цвят и визуални ефекти.
  • А може и да изразява важна мисъл. Като тези на велики личности, представени заедно с техен лик – които понякога си слагаме и по чашите.
  • Така можете да представите продукти и оферти, заедно с кратки, грабващи обяснения за тях. Имате гъвкавост, защото визуално може да комбинираме текста с изображения на продукти, участващи в кампания или на места, символизиращи определена инициатива. Каквото трябва да се изобрази, го имате, заедно с ефектно поднесено обяснение.
  • Структурата на изображението я преценяваме ние, но я оценявате Вие. Ако Ви хареса, действаме по целия материал.
  • А ако се налага, специалните предложения са свързани с текстови преходи. Може да ги накараме „да си говорят“ с подходящи изрази от типа призив между тях. Така погледът на читателя ще прелива от любопитно към… още по-любопитно.

Може да използвате материал, изпълнен с такива изображения, винаги, когато имате нещо по-специално за представяне. Новина за компанията например. Или рекламна кампания, съчетаваща различни продукти и услуги. Или статия, в която съобщавате, че се включвате в интересна инициатива…

Отворени сме за ефектно представяне на всякакви кампании и събития, но ето някои конкретни опции. Колкото да се ориентирате…

Представете си различното

Ако имате различно предложение към пазара и търсите начин да го представите различно, ето някои идеи:

С кратки съобщения в рамките на ефектни изображения ще представим характерното. Например интересен детайл от продукта, обяснен накратко. Или лого на компанията, съчетано с кратък абзац, посветен на нейната мисия.

Организирате или участвате в инициатива. Базар, изложба, кампания с партньори, социална акция… Отивате със специални идеи, предложения, планове за действие. Ще изработим изображения на Ваши продукти, лого, фирмени знаци, съчетани с кратки обяснения на идеи, предимства, действия, места, дати и срокове…

Ако нещо свежо се е случило около Вас и бизнеса, може да го представим с интересен колаж. Ще направим разказ с визия. Получавате изображения, съчетаващи обекта на разказа и кратко обяснение на основното. Може да ги използвате за истории във Facebook страницата на компанията. А може и да разкажем случката с малко повече текст между изображенията и да поставите материала в блога си.

Може да сте сключили интересно партньорство и да искате да представите ефекта от комбинациите на различни умения. А може и да намерите повод за сполучливо съчетание на отделни продукти и услуги и да искате да споделите идеята си в точния момент – сезон, кампания, обстановка. Каквато и да е ситуацията, ще представим Вашите добри решения ефектно. Може да комбинираме предложенията – например два продукта – в изображения с кратък текст, обясняващ замисъла на комбинацията.

Ще се погрижим предимствата на предложенията Ви да стават ясни веднага. Целевият клиент отваря имейла и моментално вижда изображения, представящи ключовото в офертата.

Както виждате, опциите са колкото хрумванията. Тук само щрихираме. Затова не представяме конкретни оферти с цени. Ще конкретизираме офертата, щом ни разкажете за Вашия специален повод

Но е ясна идеята?

Е това… Представяне с визия.