Блог публикация

Блог публикация

Имате динамичен бизнес и търчите от сделка към сделка. Правите сайт, започвате неговата популяризация, плащате на SEO специалисти или сами започвате да го пълните със съдържание и да създавате линкове. И работата Ви се увеличава. Обаждания, поръчки, продажби – чудесно.

Само че от тичане по клиенти и поръчки, не остава време за сайта.

Особено за блога на сайта трябва редовна поддръжка. Не се получава само с една кратка статия на месец-два. Пък и не сте копирайтър. Това ключови думи, призиви към действие, линкове, етикети към публикацията, форматиране на текста… Сложно и специфично е.

Ясно е, че няма как да поддържате фирмен блог в движение. Абсурдно е да пишете статии, да създавате линкове, да форматирате текстове, да слагате етикети и снимки и въобще да създавате стойностни публикации в блога на сайта през смартфона си, през малкия отрязък от време до следващата сделка или следващия ангажимент. Още по-абсурдно е да се връщате до офиса, специално за това или да се доверите на служител, който въобще не разбира от копирайтинг и онлайн маркетинг.

А си заслужава качествената статия за блога да се превърне в качествена публикация в блога. Авторско Ви подава ръка.

Авторско предлагаме услугата Блог публикация:

  1. Пишем статия.
  2. Оформяме я специално за публикация във Вашия блог – слагаме внимателно булети, болднати изрази, разнообразни акценти, нови параграфи и редове… Тоест, грижим се за това как точно ще изглежда публикацията на сайта Ви.
  3. Планираме и поставяме подходящите линкове в публикацията – към други статии в блога Ви, към страница с услуги, към информацията за контакт с Вас… Преценяваме внимателно кои ключови думи и изрази да са линкнати, към какво съдържание да водят линковете, как да се отварят линковете.
  4. Според резултатите от нашето проучване на важните ключови думи и изрази, създаваме подходящи етикети за публикацията
  5. Избираме и правим подходящо описание на снимката към всяка публикация в блога

 

Логично е, предвид че наши копирайтъри са създали една статия, именно те да се погрижат за това как тя ще изглежда и работи като публикация в сайта, нали? Когато ни поръчате например 10 публикации, нашите копирайтъри ще работят върху текстовете така, че да създадат естествена връзка между тях. Това ще позволи:

  • да се предвидят качествени вътрешни линкове в блога Ви
  • да се прецени внимателно как да са форматирани линковете – как да се отварят, какво описание да имат, на кои точно ключови думи и изрази да се поставят
  • да се преценят внимателно таговете/етикетите в публикациите
  • да се обвържат ключовите думи и изрази в публикациите

Поръчайте ни Блог публикация и получете всичко накуп – краен резултат, без никакви усилия от Ваша страна.

Може първоначално предложението ни да Ви се струва странно. Може би смятате, че публикуването е нещо елементарно. Но дългогодишната ни практика показва, че не е така. За да направиш качествена публикация в блог, трябва да имаш подход към текста и към начина, по който той трябва да изглежда на сайта. Трябва да правиш връзки между различни елементи на онлайн комуникацията и да си представяш как всеки потребител би общувал със сайта. Трябва да можеш да разбираш как ще изстискаш максимално стойност от един текст, публикуван онлайн.

Услугата Блог публикация струва 5 лева – тоест, ако ни поръчате например тематична статия от 300-400 думи, която струва 19 лева и поискате Блог публикация, трябва да ни платите 24 лева.

Условията за Копирайтинг абонамент и Копирайтинг пакети остават същите, като се добавят 5 лева към сумата за всяка статия от комплекта, която искате да публикуваме.

Правим и индивидуални оферти за публикуване на текстове в блог, според Вашите потребности и желания. Например можете да ни ангажирате за 1, 3, 4 или 5 публикации в блога на месец. Според бюджета си за онлайн маркетинг, можете да променяте поръчката си за месечни блог публикации.

Отворени сме към разнообразни и специфични Ваши потребности и изисквания – в отговор на които ще правим специални оферти за поддръжка на блог.

ВАЖНО: За да изпълним Вашата поръчка на блог публикация, ще трябва да ни предоставите Вашите потребителско име и парола за вход в блога на сайта. Ако има нещо специфично в управленския панел, трябва да ни уведомите. Най-много опит имаме с WordPress!

Готови ли сте ние да развием блога Ви, докато Вие управлявате бизнеса си? Свържете се с нас сега!

Пишете ни и ще уговорим подробностите!