Честит рожден ден Алекс Ненов

By in
584
Честит рожден ден Алекс Ненов

Ще ви запознаем с една забележителна личност – Александър Ненов! Днес, 26-ти май, е неговият рожден ден!

Александър Ненов е познат като Интернет предприемач, който стои в основата на създаването и развитието на редица успешни онлайн проекти у нас – Teenproblem.net, , NasamNatam.com, Peika.bg, Pudriera.bg, Hicomm.bg, MobileNews.bg, Tialoto.bg… Всеки от тях е сред фаворитите в своята ниша!

Заради многобройните си успехи в онлайн бизнеса, Александър Ненов е печелил редица отличия и награди.

През 2007 година осъществява най-голямата публична сделка в българския Интернет като продава сайта Teenproblem.net на Инвестор БГ.

Реализирал е редица кампании в Интернет, сред които кампанията за популяризиране на четенето сред младежите „Якото четене”, когато и печели приза Рицар на книгата за 2010 година. В подкрепа на кампанията, Александър Ненов успява да привлече гиганти като Microsoft и Samsung, както и десетки български издателства и публични личности, ангажирани с темата.

Днес Александър Ненов е сред най-уважаваните Интернет предприемачи в България и организира лекции на тема бизнес в Интернет.

Това определено е ключова фигура за развитието на Интернет бизнеса в България. Притежава изобилие от креативност, опит, предприемачески усет. Споделя част от тях в книгите си „На 1 клик разстояние” и „Как да печелим от интернет”.

Ако някога сте се интересували от онлайн бизнес, няма начин да не сте чували за Александър Ненов.

Но…

Бизнес успехите на Александър Ненов, познати в онлайн маркетинг средите у нас, са само частичка от това, което е той.

А именно неговата личност е техният двигател!

Запознайте се с Алекс! Ентусиазиран, креативен, мислещ, предприемчив, модерен, свеж човек!

И страхотен приятел!

Алекс – както го наричаме приятелите – носи специално богатство в ума си. И именно на него до голяма степен се дължат успехите и постиженията му.

И точно то е основна причина да работите с него, да го потърсите за съвет, или просто да изпиете един чай в компанията му.

Алекс Ненов е безусловно отдаден на това да намира начин, който усмихва.. Винаги е позитивен, отдаден и прецизно насочен към целта. И винаги подхожда интелигентно и с чест! От него няма да чуете оплаквания, оправдания, терзания. Просто не му е в стила.

В стила му е да търси, да мечтае, да вдъхновява, да мисли, да планира.

 И да сбъдва!

Достатъчно е само да поговориш с него и ще започнеш да виждаш възможности – ще повярваш, че мечтите са достижими. Че са На 1 клик разстояние! И че щастието, вдъхновението и гордостта са естествените елементи на живота.

Алекс наистина е пълен с ентусиазъм и оптимизъм. Имаш чувството, че просто няма време да се тревожи, ядосва, изнервя или депресира.

Защото знае, че има още много за сбъдване!

Едновременно с това Алекс Ненов е рационален, земен и опитен. Обича да върви – или по-скоро да лети – към конкретни цели и да постига реални резултати. Преценява, сравнява, проучва, планира, изчислява. С разбиране и здрав разум. С точната пропорция между любопитство, вдъхновение и скептицизъм.

Комбинацията от здрав разум и ентусиазъм превръща Алекс в двигател, в източник на енергия, в рамо, на което да разчиташ!

Вдъхновява се от Целта – тази, която изразява конкретна и значима ценност. Когато поредната Цел е пред него, Алекс е в стихията си. Говори за бизнес все едно разказва вдъхновяващ сюжет. Знае как да съчетава благородните идеали с привличането на клиенти, партньори и пари.

В момент на вдъхновение, единствена сериозна пречка пред Алекс може да е

дозата вдъхновение.

Просто понякога се заема с повече неща едновременно и разпилява леко енергията си. Но е мъдър и се усъвършенства и във фокусирането.

Затова… очаквайте нови върхове от Алекс Ненов!

За да се изкачите заедно с него, просто го потърсете за реализация на свой Интернет проект. И се пригответе да полетите!

Честит рожден ден Алекс! Бъди още повече от това, което си. Подреждай плановете си все по-добре, за да сбъдваш все повече! Намирай време и да отдъхваш и да се радваш на живота и близките си. Представи си какво още можеш да постигнеш!

Очакваме следващия ти проект!

 

А днес се радвай на себе си и близките на сърцето ти хора – наздраве!