Частичен копирайтинг абонамент

Частичен копирайтинг абонамент

Поръчайте ни Частичен копирайтинг абонамент. Ако го направите, получавате 10  текста за месец, но плащате с 10 % отстъпка само за всеки 3 текста, които ще ви пращаме на всеки няколко дена.

Защо да поръчате Частичен копирайтинг абонамент?  Ще извлечете серия от ползи: 

 •          Притъпявате опасенията си. Ако работите за пръв път с нас, може да се колебаете дали ще ви свършим работа и да се страхувате да ни възложите големи поръчки. Но пък ви трябват много текстове.  Ако наистина е така, Частичният копирайтинг абонамент представлява по-мек вариант да получите желаното, без да предприемате големи стъпки.  Реално плащате малка сума и ни пробвате в движение.
 •         Ангажирате ни, без вие да се ангажирате кой знае колко финансово или организационно. Уговаряте с нас и плащате /с 10 % отстъпка/ само текстовете, които скоро смятате да публикувате. 
 •          Плащането ви се доближава до потребностите от публикации, защото можете да реагирате своевременно. 
 •          Облекчавате паричния си поток. Например вместо за 10 тематични статии от по над 400 думи наведнъж да платите 225 лева /25*10 – 10%/, в удобен за вас момент плащате само 67, 50 лева /25 лева * 3 – 10%/ и получавате 3 тематични статии, които може да публикувате веднага.
 •          Започвате да получавате текстове по-начесто и да правите редовни публикации веднага, след поръчката на копирайтинг абонамента. Така по-бързо започвате  да трупате рейтинг на сайта си.
 •          Имате възможност за своевременни корекции в заявката си за копирайтинг. Например можете да промените някои заявени дължини, насоката на текстовете, ключовите думи и изрази, конкретни данни…
 •          Можете да се откажете от довършване на копирайтинг абонамента, във всеки момент. Така ще сте платили сумарната цена с 10 % отстъпка само за текстовете, които сте получили и, ако нямате възможност или желание да работите повече с нас, приключвате, като минимизирате разходите си.
 •          Можете своевременно да ни информирате за приоритетни теми, както и да правите промени в подредбата на пращане на темите. Така например, лесно може да съчетаете изпращаните от нас Тематични статии с публикуваните на вашия сайт обяви и продуктови категории.
 •          Ако ви хрумнат някои по-удачни теми за текстове, можете да ги сложите на мястото на тези, до които още не сме стигнали. Разбира се, за целта заедно с вас ще изготвим план за изпращане на текстовете.
 •          Винаги ще знаете 3 текста на какви теми и кога предстои да изпратим и ще съобразите с това материалите, които публикувате на сайта си. Ако желанията ви за публикации се променят, просто ни информирате за новите приоритетни теми и започвате да получавате нужните ви текстове в уговорените срокове.
 •          Можете своевременно да промените изискванията си за броя думи на конкретни текстове. В такъв случай, ще преизчислим цената за тези текстове и така или ще получите по-обемни текстове на теми, които сте сметнали за по-значими, или ще получите по-къси текстове и ще платите по-малко.

Разбираемо е да сте разколебани. Все пак не познавате работата ни и като отговорни предприемачи сте нащрек. Наши редовни клиенти поръчват стандартния ни Копирайтинг абонамент, защото отдавна работят с нас и така работата върви по-гладко. Поръчват, плащат и забравят за ангажимента! Но на вас може би ви трябва нещо като… застраховка и ангажиране в едно – все пак корпоративният блог трябва да се обновява постоянно и с точните текстове. Е, поръчайте Частичен копирайтинг абонамент и проверете как ще тръгнат нещата.

За да поръчате частичен копирайтинг абонамент, пишете в контактната форма на сайта.